ua en ru

Розвідка повідомляє про можливі акції масової непокори у ДНР

Розвідка повідомляє про можливі акції масової непокори у ДНР Фото: Олександр Захарченко

Захарченко "жорстко каратиме" незгодних з призначенням нових “міських голів” ДНР

"Глава" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко продовжує здійснювати "політичні зачистки" та приводити до "влади" своїх поплічників, що викликає невдоволення місцевого населення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Згідно з указом О. Захарченка від 27 січня 2016 року від обов'язків усунуто "мерів" міст Ясинувата Ю. Яненка та Горлівка Р. Храменкова, а на їх місце призначено П. Губарєва та С. Кіма відповідно. З метою підтвердження "легітимності" призначення нових "мерів" до Ясинуватої на мітинг прибув О. Захарченко, який під час виступу підтвердив своє рішення та зазначив, що незгодних з його вибором громадян буде жорстко покарано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, такі дії бойовиків все частіше викликають невдоволення місцевого населення. Зокрема повідомляється, що призначення нових "міських голів" викликало хвилю обурення та має тенденцію до переростання в акції масової непокори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі готуються до чергового наступу на позиції сил антитерористичної операції (АТО).