ua en ru

У Іловайськ прибув ешелон з важкою військовою технікою з РФ, - розвідка

У Іловайськ прибув ешелон з важкою військовою технікою з РФ, - розвідка Фото: Вадим Скібіцький

РФ постійно здійснює завезення боєприпасів, озброєння та військової техніки на територію України

У Іловайськ (Донецька область) прибув ешелон з військовою технікою, паливозаправними і вантажними автомобілями з Російської Федерації. Відповідну інформацію підтвердив заступник директора департаменту Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє "112 Україна".

"За останній тиждень на територію України було завезено близько 30 танків, 11 броньованих машин, 6 "Градів", велика кількість боєприпасів. Планується додаткове завезення на 2 серпня вантажних автомобілів, які доставлять продовольство і військове обладнання для потреб російських окупаційних військ", - повідомив Скібіцький.


За даними розвідки, РФ постійно здійснює завезення боєприпасів, озброєння та військової техніки на територію України.

Крім того, Скібіцький заявив, що найближчим часом можливі провокації з боку бойовиків на Донбасі.

"Зараз йде підготовка до проведення командно-штабних навчань 1 і 2 армійського корпусів. Вони будуть проведені на тлі навчань південного військового округу. Навчання заплановані на 8 серпня. Можливі провокації", - сказав Скібіцький.

Нагадаємо, раніше лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляв, що в ДНР поширюють інформацію про проведення наступальної операції 8 серпня.