ua en ru

У ДНР поширюють інформацію про проведення наступальної операції з 8 серпня, - Тимчук

У ДНР поширюють інформацію про проведення наступальної операції з 8 серпня, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Для прийому поранених бойовики мають намір використовувати психіатричну лікарню Горлівки

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) поширюють інформацію про проведення наступальної операції з 8 серпня. Про це йдеться в повідомленні лідера групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

"Серед бойовиків "Горлівського гарнізону" поширюється інформація про плани проведення з 08.08.2016 широкомасштабної наступальної операції (нібито, як мінімум на ділянці Донецьк-Горлівка)", - йдеться в повідомленні.


Крім того, за інформацією Тимчука, в Горлівці бойовики наказали звільнити місцеву психіатричну лікарню від пацієнтів, оскільки вона буде використана для прийому поранених.

"В н. п. Горлівка представники "військкомату" бойовиків зібрали працівників місцевої психіатричної лікарні і оголосили, що до 08.08.2016 останні повинні звільнити лікарні від психічно хворих, оскільки вона буде використана для прийому поранених", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) поширюють інформацію про "збройні зіткнення" між Збройними силами України (ВСУ) і Національною гвардією України в Станиці Луганській.