ua en ru

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 4 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 4 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

Розвідка зафіксувала чергові факти постачання озброєння та військової техніки з території РФ

За минулу добу, 12 вересня 2016 року, на Донбасі загинуло двоє військовослужбовців Російської Федерації, ще четверо отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"12 вересня загинуло двоє та поранено четверо військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, розвідка зафіксувала чергові факти постачання озброєння та військової техніки з території РФ.

"12 вересня ц.р. через н.п.Ізварине у напрямку м.Луганськ здійснила марш змішана колона військової техніки (бойові машини піхоти, бронетранспортери та вантажні автомобілі, у т.ч. з гарматами на причепах)", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО та навколо України станом на 13 вересня На тимчасово окупованих територіях сходу Ук...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 12 вересня 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули 2 українських військових, ще 15 поранені.