ua en ru

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 11 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 11 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

Розвідка зафіксувала чергові факти перекидання боєприпасів та озброєння з РФ на Донбас

Минулої доби, 14 вересня 2016 року, на окупованому Донбасі загинули 2 військовослужбовців Російської Федерації, ще 11 були поранені. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"14 вересня ц.р. загинуло двоє та поранено 11 військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Також розвідка зафіксувала чергові факти перекидання боєприпасів, озброєння та військової техніки, а також пально-мастильних матеріалів з території РФ до населених пунктів на Донбасі.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях України станом на 15 вересня За розпорядженням Генерального штабу ЗС РФ,...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в госпіталь Харкова привезли 12 поранених із зони проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.