ua en ru

Розвідка розповіла про чергові випадки дезертирства бойовиків на Донбасі

Розвідка розповіла про чергові випадки дезертирства бойовиків на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики відмовилися виконувати наказ по інженерним роботам і самовільно покинули позицію

На окупованому Донбасі тривають випадки дезертирства серед проросійських бойовиків. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

За даними розвідки, на окупованому Донбасі тривають випадки дезертирства серед бойовиків у зв'язку з навантаженням, зневажливим ставленням командування, приховуванням реальних втрат особового складу.

"Військовослужбовці 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК відмовилися виконувати наказ російського офіцера з виконання інженерних робіт вночі і самовільно залишили передову позицію", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними розвідки, в окремих з'єднаннях і частинах ДНР з метою особистого збагачення діє корупційна схема за призначенням російськими командирами на офіцерські посади в штабах і тилових підрозділах за хабар до 1 тис. доларів.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 7 липня Знижується морально-п...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на блокпосту стався конфлікт між журналістами і поліцією.