ua en ru

В зоні АТО на блокпосту стався конфлікт між журналістами та поліцією

В зоні АТО на блокпосту стався конфлікт між журналістами та поліцією Фото: інцидент стався на блокпосту під Мар'їнкою (mariupol-police.dn.ua)

За фактом конфлікту з пресою призначено службову перевірку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) під Мар'їнкою Донецької області на поліцейському блокпосту стався конфлікт з журналістами. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області.

Повідомляється, що інцидент стався під час проходження представниками ЗМІ контролю на блокпосту під Мар'їнкою. В ході перевірки документів у поліцейських виникли запитання до членів знімальної групи, але, за словами поліції, вони відмовилися проходити стандартну процедуру перевірки, через що й сталася конфліктна ситуація.

"Працівниками поліції прийнято заяву від представників ЗМІ, яку зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. За фактом розпочато службову перевірку для встановлення всіх обставин події, в ході проведення якої буде дана оцінка діям кожної стороні, встановлено законність дій співробітників поліції і прийнято обґрунтоване рішення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше розвідка розповіла про нові випадки дезертирства бойовиків на Донбасі.