ua en ru

Розвідка розповіла про чергові небойові втрати бойовиків на Донбасі

Розвідка розповіла про чергові небойові втрати бойовиків на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Під час висунення на передову перекинулася і загорілася БМП бойовиків

В районі окупованої Горлівки Донецької області в результаті перекидання бойової машини піхоти і детонації боєприпасів загинули два бойовика, ще троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що противник продовжує нести втрати особового складу у зв'язку з низьким рівнем підготовки і халатністю бойовиків.

"Під час висунення на передову позицію для здійснення обстрілів сил АТО одного з підрозділів 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ водій-механік не впорався з керуванням, що спричинило перекидання і загоряння бойової машини піхоти. Внаслідок детонації боєприпасів два військовослужбовця загинули, ще троє отримали важкі поранення", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 8 серпня Злочинні дії російськ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в самопроголошеній ЛНР в ході "навчань" бойовиків мирний житель отримав вогнепальне поранення. Інцидент стався поблизу населеного пункту Кадіївка, коли бойовики проводили практичні стрільби на необладнаній ділянці.