ua en ru

У ЛНР в ході "навчань" бойовиків мирний житель отримав вогнепальне поранення, - ГУР

У ЛНР в ході "навчань" бойовиків мирний житель отримав вогнепальне поранення, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Місцеві "правоохоронці" залишили без уваги цей інцидент

На підконтрольній самопроголошеній "Луганській народній республіці" території в ході практичних стрільб бойовиків мирний житель отримав вогнепальне поранення. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

За даними розвідки, поблизу населеного пункту Кадіївка бойовики провели практичні стрільби на необладнаній ділянці.

"В результаті порушень правил організації стрільб було обстріляно кілька приватних будинків, отримала кульове поранення цивільна особа. Звернення населення до так званих "правоохоронних органів" залишилися без уваги", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 8 серпня Злочинні дії російськ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР поширюються чутки про нібито готовність українських бійців здатися в полон. Розповсюджувачі чуток посилаються на нібито власний досвід спілкування з військовими ЗСУ в ході поїздок на неокуповану територію. Інформаційна операція проводиться з метою підняти бойовий дух бойовиків.