ua en ru

Розвідка розкрила місця дислокації важкого озброєння бойовиків на Донбасі

Розвідка розкрила місця дислокації важкого озброєння бойовиків на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовики блокують роботу ОБСЄ для приховування забороненої зброї

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України розкрило місця дислокації важкого озброєння бойовиків на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ГУР в Facebook.

"За наказом командування російських окупаційних військ триває приховування поблизу лінії зіткнення забороненого мінського домовленостями озброєння і військової техніки, з використанням інфраструктури цивільних підприємств як баз зосередження і зберігання", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, з метою недопущення його виявлення бойовики передислокують техніку або намагаються блокувати/обмежити роботу представників ОБСЄ під час проведення перевірок зазначених об'єктів.

Зокрема, заборонені озброєння і військова техніка знаходяться на територіях:

  • металургійного заводу машинного будівництва (Дебальцеве) - підрозділів 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ВС РФ;
  • колишнього автотранспортного підприємства (Докучаєвськ) - підрозділів 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ВС РФ;
  • сільськогосподарського підприємства (Бойківське) - 1 підрозділів окремої мотострілкової бригади (Кальмиусское) 1 АК.

Розвідка розкрила місця дислокації важкого озброєння бойовиків на Донбасі

Фото: скріншот в Facebook (facebook.com/pg/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на окупованому Донбасі під виглядом перевірки прописки проводять обшуки в будинках місцевих мешканців.