ua en ru

У розгоні Євромайданів в 2014 році брали участь усі ОДА, - нардеп

У розгоні Євромайданів в 2014 році брали участь усі ОДА, - нардеп Фото: Борислав Розенблат

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Борислав Розенблат заявив, що в розгоні Євромайданів в 2014 році брали участь всі обласні державні адміністрації. Про це він сказав в ефірі 112-Україна, коментуючи питання щодо можливого зняття недоторканності з нардепа Миколи Скорика.

"Всі 24 обласних державних адміністрацій займалися одним і тим самим. Вони всі розганяли Євромайдани, вони наймали тітушок, для того, щоб били. Мені прикро, коли я сьогодні відкриваю деякі ЗМІ і бачу колишніх керівників тієї ж самої Житомирської адміністрації, які сьогодні спокійно сидять в центрі Києва, п'ють каву, сміються, у них все добре, все в житті налагоджено", - зазначив нардеп.

"Якщо пан Скорик був причетний до цих дій... але де Запоріжжя, де Дніпропетровськ, де Житомир, де Київ, де всі інші обласні центри? В кожному місті, в кожній області була дана команда розганяти, нищити, палити машини активістів, здійснювати заходи податкових інспекцій, щоб вони припиняли діяльність тих компаній, які підтримували Майдан", - додав він

На думку Розенблата, це має бути загальнодержавним питанням і ніхто не повинен уникнути відповідальності.