ua en ru

Розсувні вікна - компанія "Олта"

Розсувні вікна - компанія "Олта"

Популярність розсувних вікон збільшується з кожним роком і дозволяє не тільки створити в будинку комфортні умови, але і використовувати тип скління, пропускає максимум сонячного світла. Це пов'язано з особливою конструкцією вікна, в якій відсутня середня перегородка, а відкривання стулки проводиться за рахунок зрушення в одну сторону.

Компанія "Олта" пропонує замовити і встановити в Києві кращі розсувні вікна з перевіреною фурнітурою і надійним німецьким металопрофілем. Великий вибір та встановлення енергозберігаючого склопакета і надійної запірної системи допоможе значно зменшити витрати, пов'язані з підтриманням у квартирі комфортної температури.

Чим привабливі вікна з розсувною системою

Як і інші якісні і надійні віконні конструкції, розсувні варіанти забезпечують відповідність найвищим вимогам:

  • Міцність завдяки товщині профілю 3 мм.
  • Відмінна герметизація всіх з'єднань, що не допускає протікання вологи, появи конденсату або виникнення протягів.
  • Міцна фурнітура, що дозволяє експлуатувати розсувні стулки 10 і більше років без поломок і перекосів.
  • Можливість встановити односторонню та двосторонню ручку.
  • Різні варіанти виконання.

Компанія "Олта", маючи багаторічну практику по монтажу різних віконних конструкцій, пропонує розсувні вікна будь-яких габаритів, в тому числі і нестандартні. Найпопулярнішими в їх числі залишаються вікна зі зсувною системою Roto, що включає бюджетні різновиди з найдоступнішою ціною і варіанти преміум-класу.

Розсувні металопластикові вікна: як зробити правильний вибір

Ознайомившись з представленими на сайті компанії каталогом, можна підібрати варіант з ідеальним поєднанням ціна/якість. Так, вікна з металопрофілем Salamander, п'ятикамерним склопакетом і розсувною системою Roto Pario S відносяться до найбільш затребуваним на ринку. Вони мають доступну вартість при відмінних характеристиках і підходять для стандартних вікон вагою до 100 кг.

Більш технологічними і витримують великі навантаження є вікна з розсувними фурнітурою Roto Pario Z, дозволяють виконати конструкцію великих габаритів, наприклад, для заміського будинку. Крім розмірів і міцності такі вікна відрізняються і способом закривання стулки. У бюджетній конструкції потрібно деяке зусилля, щоб притиснути рухому стулку перед закриттям замку, в той час як вдосконалена система закривається одним рухом за допомогою однієї тільки ручки.

Важлива і така функція, як зручне провітрювання. При наявності розсувної системи в режимі провітрювання рухома стулка відхиляється у верхній частині на 10 градусів відносно рами. При цьому повітря вільно проходить по всьому периметру, виключаються можливі перекоси і деформація конструкції.

Замовлення кращих розсувних вікон "Олта" з установкою і обслуговуванням

Оформивши замовлення на сайті або за вказаними телефонами, кожен замовник може розраховувати на повний комплекс послуг, що включають: безкоштовний виїзд замірника, консультацію по вибору конструкції, виготовлення вікна всього за 2 дні, доставку та професійний монтаж. У разі виникненні неполадок в роботі споживач отримує негайну допомогу і підтримку спеціаліста на основі гарантії, що надається при монтажі вікна.