ua en ru

Поділ Bitcoin - модернізація або чергова поява нової монети

Поділ Bitcoin - модернізація або чергова поява нової монети

Сьогодні ми звертаємо увагу на те, що в листопаді цього року биткоин - протокол може очікувати ще одна турбулентність, а саме очікуване серйозна зміна в програмному забезпеченні!

Після активації влітку цього року SegWit, група кампаній тепер намагається запустити жорстку вилку, щоб збільшити розмір блоку биткойна і ще більше розширити транзакционную ємність останнього

Код, який є частиною більш великого оновлення під назвою Segwit2x, може призвести до того, що біткойн розділиться на два ( знову ж таки ), у разі якщо не всі вирішать підтримати оновлення . Тим не менш, розробники Segwit2x роблять все можливе, щоб всі користувачі біткойнів перебували на одному ланцюжку. Як стверджує провідний розробник Segwit2x Джефф Гарзик : "мета проекту так само як і ( остання ) вилка ethereum - це модернізація биткойна, а не створення нової валюти ".

Що ж у зв'язку з цими майбутніми подіями відбувається з ціною на ринку биткойна!? Ми бачимо висхідний, бичаче напрямок для биткойна протягом останніх двох тижнів, так як ціна биткойна зараз на 50 відсотків вище, ніж місяць тому .

Японські інвестори рухають левовою часткою цього поточного цінового руху, так як понад 59 відсотків, приміром, вчорашніх торгів біткойн були проведені в японській єні. Ця динаміка відповідає зростаючому домінування Японії в глобальному обсязі торгівлі криптовалютам.

Японія просувається вперед у той час, коли невизначеності в області регулювання Китаю витісняють багатьох раніше домінуючих китайських інвесторів з космосу.

Відбувається така тенденція, що на сьогоднішній день в доларових операції припадає близько 25 відсотків сьогоднішнього обсягу BTC. Також помітним у світлі триваючого зростання цін є поточна ринкова капіталізація биткойна, яка коливається приблизно в 95 млрд доларів.

І підсумовуючи, хочеться відзначити, що в співтоваристві досі немає єдиної думки щодо майбутнього биткойна так як, наприклад, одні люди схильні поділяти думку легендарного макротрейдера з Уолл - стріт Майка Новограца, який один з перших у своєму інтерв'ю заявив про те, що ціна биткойна зросте більш ніж відмітка в 10000 доларів в найближчі шість - десять місяців, в основному з - за великого інтересу інвесторів Інші все таки більш зважені учасники ринку схильні вважати, що після такого вибухового зростання не виключена тривала корекція, що власне не суперечить теоретичним основам торгівлі будь-якими інвестиційними інструментами, тому читачам хочеться побажати оперувати з часткою обережності зі своїми активами.

Юрій Баранець

Керуючий партнер інвестиційного фонду

"OTP INVEST"