ua en ru

В районі пошуків зниклої субмарини Аргентини виявлений новий об'єкт

В районі пошуків зниклої субмарини Аргентини виявлений новий об'єкт Фото: затонула в Аргентині субмарина (twitter.com/Armada)

Предмет знаходиться на глибині 950 метрів

В районі пошуків зниклої субмарини ВМС Аргентини "Сан Хуан" в Південній Атлантиці виявлений новий непізнаний об'єкт. Про це заявив прес-офіцер аргентинського флоту Енріке Бальбі, передає ABC News.

Повідомляється, що предмет знаходиться на глибині 950 метрів і розташований неподалік від останнього відомого місцезнаходження субмарини.

Також в ході прес-конференції йшла мова про те, що виявлений раніше підводним телекерований апаратом предмет виявився затонулим риболовецьким судном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військово-морські сили (ВМС) Аргентини заявили про припинення операції з порятунку членів екіпажу зниклої субарини San Juan, але продовжують її пошук.

Також із субмарини San Juan повідомлялося про коротке замикання і пожежу. Причиною короткого замикання на борту стало проникнення морської води у вентиляційну систему субмарини. Так, коротке замикання сталося в той момент, коли акумуляторні батареї субмарини перебували в режимі зарядки.