ua en ru

В районі Куликова в Одесі 2 травня буде обмежено рух транспорту

В районі Куликова в Одесі 2 травня буде обмежено рух транспорту Фото: 2 травня в Одесі відзначається річниця подій на Грецькій площі і Куликовому полі

Рішення прийнято з метою забезпечення громадської безпеки і порядку

У понеділок, 2 травня Одесі, з 07:00 до 24:00 буде обмежено рух транспорту на кількох вулицях міста. Про це повідомляється на офіційному сайті міста.

Зокрема, дорога буде перекрита по вул. Канатнії (від Італійського бул. до вул. Пироговської), по вул. Пироговській (від вул. Канатної до вул. Середньофонтанській), по вул. Середньофонтанській (від вул. Пироговської до Італійського бул.) і по Італійському бул., крім маршрутних транспортних засобів (від вул. Середньофонтанській до вул. Канатній).

Крім цього, вносяться зміни тимчасового характеру в роботу міського громадського транспорту. Припинена буде робота трамвайних маршрутів №№ 17, 18 та тролейбусних маршрутів №№ 5, 11.

Тролейбусний маршрут № 7 курсуватиме у двох напрямках: від вул. Архітекторської до перетину просп. Шевченка і Гагаріна просп. і від пл. Л. Толстого до пл. Привокзальній, а № 9 - від вул. 25 Чапаєвської дивізії до перетину просп. Гагаріна просп. Шевченка.


Від вул. 25 Чапаєвської дивізії до перетину просп. Гагаріна просп. Шевченка від вул. Приморської до пл. Привокзальній буде працювати тролейбусний маршрут № 10.

Також буде змінено маршрут міських автобусних маршрутів загального користування в напрямку району Фонтану, району Таїрова, а також в напрямку району Черемушек - в понеділок вони будуть працювати по вул. Водопровідної, вул. Артилерійської, вул. Краснова, пл. Середньофонтанській, просп. Гагаріна, вул. Сегедської, просп. Шевченка.

Робота автобусних маршрутів у напрямку Пересипських мостів буде організована по вул. Середньофонтанській, вул. Семінарській, просп. Шевченка, вул. Пироговській, вул. Маріїнській, Італійському бульвару (на ділянці від вул. Маріїнської до вул. Канатній), вул. Канатній, вул. Пантелеймонівській, вул. Б. Арнаутській.

Нагадаємо, місцеві активісти виступили проти присутності "Опозиційного блоку" на річниці 2 травня в Одесі.