ua en ru

В районі палаючої нафтобази не виявлено небезпечних домішок у повітрі, - Кличко

В районі палаючої нафтобази не виявлено небезпечних домішок у повітрі, - Кличко Фото: Віталій Кличко

Але лікарні Києва знаходяться в стані оперативної готовності

В районі нафтобази у Васильківському районі Київської обл., де зараз триває пожежа, на даний момент не виявлено небезпечних для людей домішок у повітрі. Про це заявив журналістам голова Київської міської державної адміністрації (КМДА), мер Києва Віталій Кличко на місці події, передає кореспондент РБК-Україна.

"Два поста перевіряють наявність у повітрі небезпечних сумішей, окисів вуглекислого газу, які можу бути небезпечні для людей, зараз ми бачимо напрямок вітру не в бік міста... Зараз поки ніяких домішок в повітрі не зафіксовано", - заявив Кличко.

Він також зазначив, що всі лікарні та опіковий центр міста Києва знаходяться в стані оперативної готовності на випадок необхідності.

"Ми повністю контролюємо ситуацію під контролем. Тут на місці працюють підрозділи київського ДСНС, будемо інформувати жителів Києва про ситуацію. Ми сподіваємося, що ніяких услужений не буде, і не буде подальшого загоряння, сподіваємося пожежа буде локалізована", - сказав Кличко.

Нагадаємо, за інформацією МВС, при вибуху на нафтобазі під Києвом загинула 1 та постраждало 14 осіб.

Однак, за словами секретаря РНБО Олександра Турчинова, висновки за загиблими на нафтобазі можна буде зробити після повної локалізації вогню.

Зараз на нафтобазі під Києвом ДСНС розпочала локалізацію пожежі.