ua en ru

В районі Горлівки через прорив водогону без водопостачання залишилося майже 43 тис. осіб

В районі Горлівки через прорив водогону без водопостачання залишилося майже 43 тис. осіб Ілюстративне фото (pixabay.com)

В районі Горлівки стався порив водогону "Горлівка-Торецьк діаметром 900 мм

В районі окупованої Горлівки (Донецька область) через прорив водогону без водопостачання залишилося майже 43 тис. осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Головного управління ДСНС України у Донецькій області у Facebook.

Повідомляється, що в так званій "сірій" зоні в районі м. Горлівка стався порив водогону "Горлівка-Торецьк діаметром 900 мм. Через аварію наразі зупинене централізоване водопостачання Торецька, Залізного, смт Північний та Південний.

"Станом на 13:00 16 жовтня без централізованого водопостачання залишається 42 813 чоловік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 17 жовтня, для забезпечення населення водою планується залучення облуправління ДСНС та комунальних служб міста.

"Забезпечення водою населення та об’єктів критичної інфраструктури буде здійснено шляхом підвозу води автомобілями. Виявлення місця прориву та проведення ремонтних робіт на зазначеній ділянці водогону буде проводитись за наявності гарантій безпеки співробітників КП "Компанія "Вода Донбасу", - йдеться у повідомленні.

В районі Горлівки через прорив водогону без водопостачання залишилося майже 43 тис. осіб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на Донбасі у четвер, 4 жовтня, відключили водопостачання десяти населених пунктів у зв'язку з ремонтом насосної станції.

Також повідомлялося, що в Києві в зв'язку з аварією на мережі водопостачання в понеділок, 10 жовтня, було відключено подачу води в будинки на 6 вулицях і провулках столиці.