ua en ru

Розстрілявший швидку допомогу в Сімферополі знайдений мертвим

Розстрілявший швидку допомогу в Сімферополі знайдений мертвим Фото: швидка допомога

Дві людини загинули в результаті нападу на станцію швидкої допомоги в Криму

За словами представника МВС, близько 18 години на околиці Сімферополя співробітник ДАІ під час патрулювання виявив труп, який, за попередніми даними, належить так званому "сімферопольському стрілку". Про це повідомляє РИА Новости.

Влаштував стрілянину на підстанції швидкої допомоги в Сімферополі, за попередніми даними МВС, знайдений мертвим, повідомила журналістам офіційний представник міністерства Олена Алексєєва.

В кінці вересня чоловік відкрив вогонь по медперсоналу на підстанції швидкої допомоги в Сімферополі з мисливської рушниці. Двоє медиків загинули, двоє були поранені. Мотиви вчинку невідомі. За підозрою у скоєнні злочину розшукується сімферополець Бекір Небиев 1960 року народження.

"У суботу близько 18:00 в районі села Фонтани (околиця Сімферополя) співробітник ДАІ під час патрулювання виявив в зеленому масиві сильно пошкоджений труп. За попередніми даними, труп належить так званому "сімферопольському стрілку", - сказала Алексєєва.

За словами представника МВС, особу чоловіка за окремими ознаками впізнав його син.

Прибулі співробітники поліції виявили поруч з тілом рушницю. На місце події виїхала пересувна криміналістична лабораторія МВС в Криму, на місці працюють фахівці.

Нагадаємо, в результаті стрілянини на станції швидкої допомоги у Сімферополі загинули 2 людини.

Як повідомлялося раніше , у Сімферополі невідомий відкрив стрілянину на станції швидкої допомоги, 3 особи поранено.