ua en ru

Розгляд апеляції на арешт Корбана продовжиться 9 лютого

Розгляд апеляції на арешт Корбана продовжиться 9 лютого Фото: Геннадій Корбан

Засідання суду заплановане на 11:00

Розгляд апеляції на арешт члена політради партії УКРОП Геннадія Корбана продовжиться завтра, 9 лютого 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Завтра, 9 лютого, об 11:00, в Апеляційному суді міста Києва продовжиться судове засідання щодо розгляду апеляційних скарг адвокатів Геннадія Корбана на рішення судді Дніпровського районного суду столиці Миколи Чауса про арешт політика", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 8 лютого 2016 року, під час засідання суду було допитано 4 свідків сторони захисту: 3 лікарів медичного центру "Клініка сімейної медицини" (м. Дніпропетровськ) та лікар Інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова. Завтра допит свідків продовжиться.

Нагадаємо, сьогодні головуючий суддя Денис Масенко у справі за розглядом скарги захисту члена політради партії УКРОП Геннадія Корбана, підозрюваного у створенні організованого злочинного угрупування, на рішення суду першої інстанції щодо встановлення йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів доручив вивести із зали тих, для кого немає сидячих місць.