ua en ru

Розслідування вбивства Ноздровської здійснюється тільки завдяки поліції, - Аброськін

Розслідування вбивства Ноздровської здійснюється тільки завдяки поліції, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (УНІАН)

Поліція щодня заслуховує результати про хід справи й коригує напрямки роботи

Розслідування справи про вбивство правозахисниці Ірини Нозровської просувається без усякої підтримки громадськості, жителів Демидова, тільки завдяки оперативно-розшуковим заходам поліції. Про це заявив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Це зухвалий злочин має бути розкритий і особа, що вчинила його, має постати перед судом. Зараз без усякої підтримки громадськості, жителів Демидова, тільки завдяки оперативно-розшуковим заходам поліції розслідування справи йде далі. Кожен день заслуховуємо результати і коригуємо напрямки роботи", - написав Аброськін.

За його словами, у неділю ввечері, спільно з в. о. міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим у Вишгородському відділі поліції був підведений підсумок роботи всіх поліцейських підрозділів, що були задіяні для розкриття вбивства Ірини Ноздровської. До цього разом із Сергієм Яровим Аброськін відвідав місце, де був виявлений труп потерпілої.

Сьогодні ввечері спільно з т. в. о. міністра внутрішних справ Сергієм Яровим у Вишгородському відділі поліції підвели підс...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 7 січня 2018 р.

Нагадаємо, дочка загиблої правозахисниці Анастасія Ноздровська заявила, що справу про вбивство Ірини Ноздровської повинен контролювати народ. За її словами, тільки в такому разі можна сподіватися на розкриття вбивства.