ua en ru

Поранений в Авдіївці журналіст втратив зір

Поранений в Авдіївці журналіст втратив зір Фото: британський фоторепортер втратив зір через поранення

В цілому стан потерпілого некритичний

Британський фоторепортер, поранений під час обстрілу в Авдіївці, втратив зір. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Головний лікар зазначив, що медики роблять усе можливе, щоб допомогти потерпілому журналісту.

"Журналіст, який сьогодні надійшов о четвертій годині ранку - він, на жаль, постраждав під час бомбардування. У нього, по суті, вибите око, друге повіко постраждало. На даний момент офтальмологи роблять все можливе, щоб врятувати друге око", - сказав Риженко.

Хоча Риженко оцінює стан фоторепортера як некритичний, про відновлення зору говорити не можна.

"Стан не критичний, середньої тяжкості. Тим не менш, зір журналіст втратив", - заявив Риженко.

Заступник головного лікаря з надання екстреної медичної допомоги Олександр Толубаєв повідомляє, що потерпілий під час мінометного обстрілу знаходився біля вікна. Журналіст отримав множинні осколкові поранення обличчя, проникаюче поранення лівого ока, поранення повіка правого ока, а також сліпе непроникаюче поранення грудної клітини.

Поранений в Україні. Кріс, 33 роки. Фоторепортер з Великобританії. Доставлений вночі реанімобілем. Поранення отримав в Авдіївці...

Опубліковано Alexandr Tolubayev 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу в Авдіївці був поранений фотожурналіст з Британії, якого доставили в лікарню міста Дніпро з пораненням ока.