ua en ru

Ралійна команда MMCIS-racing перемогла на іспанському етапі European Rally Trophy

Провідна фінансова компанія MMCIS стала спонсором українського ралійного екіпажу MMCIS-racing.

Варто відзначити, що в результаті команда зайняла 1-е місце на етапі одного з найпрестижніших європейських ралійних змагань - EuropeanRallyTrophy.

11-13 вересня відбувся черговий етап змагання, де гонщикам належало довести свою силу, проїхавши швидше за всіх по вулицях та околицях мальовничого іспанського містечка Ов'єдо. Цьому маршруту присуджено підвищений коефіцієнт складності, оскільки командам доводиться справлятися з підвищеною вологістю на дорозі, істотно ускладнює управління машиною.

Штурман української команди MMCIS-racing Євген Червоненко заявив, що зараз перед екіпажем стоїть головне завдання - захистити честь України на міжнародному рівні.

Після перемоги на іспанському етапі MMCIS-racing вважається головним претендентом на перемогу в EuropeanRallyTrophy. У Туреччині, де команда вперше виступила під брендом відомої фінансової компанії MMCIS, українці посіли друге місце. Щоб завоювати європейський трофей, гонщикам належить ще гідно виступити на 2 етапи - в Хорватії і Австрії.

MMCIS-racing - це найсильніша ралійна команда України. Це звання було підтверджено достроковою перемогою в українській першості за результатами перегонів на Буковині, яка відбулася 24 серпня. У 2013 році команда представляла на європейських змаганнях Казахстан, однак завдяки спонсорству фінансової компанії MMCIS екіпаж Червоненко-Салюк тепер захищає честь України.