ua en ru

Ракетні стрільби біля Криму: Турчинов розповів про успішне завершення навчань

Ракетні стрільби біля Криму: Турчинов розповів про успішне завершення навчань Фото: Олександр Турчинов розповів як пройшли ракетні стрільби біля Криму ("УНІАН")

Турчинов наголосив на важливості навчань, в рамках яких проходили ракетні стрільби біля Криму

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов розповів про успішне завершення навчань, в рамках яких проходили ракетні стрільби біля Криму. Про це повідомляє прес-служби РНБО.

Як зазначається, у ході військових навчань відбувалися випробувальні пуски керованих ракет середньої дальності.

За словами Турчинова, ракети підтвердили свої бойові характеристики і потрапили точно у ціль.

"Ракетні комплекси, які випробувались, можуть надійно вражати як повітряні, так і надводні цілі", зазначив Турчинов, додавши, що навчання і ракетні пуски відбулись відповідно до затвердженої програми - "в точно запланований час і в точно запланованому місці".

Крім того, за словами Турчинова, ракетні стрільби біля Криму були вкрай важливими, оскільки "це дуже серйозний крок до відновлення протиповітряного захисту нашої країни".

"Протягом багатьох років російська агентура та продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України", - зазначив він.

Ракетні стрільби біля Криму: Турчинов розповів про успішне завершення навчаньРакетні стрільби біля Криму: Турчинов розповів про успішне завершення навчаньРакетні стрільби біля Криму: Турчинов розповів про успішне завершення навчань

Фото: ракетні стрільби біля Криму

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що провокацій з боку РФ в ході ракетних навчань біля Криму не зафіксовано.