ua en ru

"Батьківщина" зареєструвала проект постанови про відставку Гройсмана

"Батьківщина" зареєструвала проект постанови про відставку Гройсмана Фото: Володимир Гройсман

Про це повідомили в прес-службі політсили

У п’ятницю, 10 лютого, фракція "Батьківщина" зареєструвала у Верховній Раді України проект постанови про відставку прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Про це повідомляє прес-служба політсили.

"Ми вносимо до парламенту постанову про звільнення пана Гройсмана з посади прем’єр-міністра як людини, яка знищила українську економіку, мале підприємництво, яка покриває колосальну корупцію, зокрема в "Укрзалізниці", та робить все для того, щоб Україна не відбулася. Це людина, яка за професійним рівнем не тягне навіть на посаду губернатора області", – заявила Тимошенко.

За її словами, чинний Кабмін неспроможний проводити справжні реформи у країні, а яскравим прикладом цього вважає "фейкові реформи" стипендій та тарифів, які призвели до зростання комунальних платежів та суттєвого зменшення кількості студентів, які отримуватимуть ці стипендії.

Зазначимо, як повідомили в "Батьківщині" близько 18.45, з незрозумілих причин, проект постанови через деякий час після реєстрації зник із сайту Верховної ради.

Фото: принт-скрін зареєстрованого проекту постанови

alt

Нагадаємо, як заявляла лідер "Батьківщини", "наразі в українського народу є два шляхи виходу з кризи, до якої призвела чинна влада: або терпіти цю наругу, або негайно змінювати цей уряд".