ua en ru

У Раду повторно внесуть законопроект про зміни до Бюджету, необхідних для медреформи

У Раду повторно внесуть законопроект про зміни до Бюджету, необхідних для медреформи Фото: Уляна Супрун (РБК-Україна)

У МОЗ вимагають прийняти законопроект до кінця цієї сесії

До Верховної Ради України повторно внесуть законопроект про зміни до Бюджетних кодекс, необхідних для функціонування медичної реформи. Про це повідомляє в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в своєму Facebook.

"Ми будемо повторно вносити законопроект зі змінами до Бюджетного кодексу і вимагаємо прийняти їх до кінця цієї сесії, щоб реформа почалася, як це вимагав президент Петро Порошенко на Національній раді реформ і кожен день потребують українці!", - написала Супрун.

Сьогодні Верховна Рада дуже важко ухвалила в першому читанні законопроект №6327, який запроваджує нову систему охорони з...

Опубліковано Уляна Супрун 8 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України провалила голосуванняе за законопроект №6329 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України". Документом планувалося приведення статей, що визначають розмежування видатків між бюджетами, у відповідність з новою моделлю фінансування первинної медичної допомоги і системи громадського здоров'я.

Також сьогодні Верховна Рада України підтримала в першому читанні законопроект №6327 "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів".