ua en ru

Під Радою відбулися зіткнення протестуючих з поліцією

Під Радою відбулися зіткнення протестуючих з поліцією Фото: зіткнення під Радою (РБК-Україна)

Під будівлею Ради активісти організували акцію "Стоп реванш"

В містечку протестувальників під Верховною Радою України відбулися зіткнення з поліцією. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, протестуючі під Радою підпалили шини, у свою чергу співробітники поліції намагалися загасити вогонь. В результаті пригод сталася бійка. Поліція застосувала сльозогінний газ. В результаті зіткнення ніхто не постраждав, повідомляє наш кореспондент з місця подій.

Сутички під Радою - https://www.rbc.ua/rus/news/radoy-proizoshli-stolknoveniya-protestuyushchih-1516093782.html

Опубліковано Сергієм Щербиною 16 січня 2018 р.

За станом на 11:10 співробітники поліції вишикувалися в колону за Радою.

Мітинг націоналістів під Верховної Радою. Наживо

Опубліковано РБК-Україна 16 січня 2018 р.

Як відомо, сьогодні, 16 січня, народні депутати зібралися на перше пленарне засідання в 2018 році, на порядку денному закон про реінтеграцію Донбасу, антикорупційнтй суд, колабораціонізм та інші законопроекти. У свою чергу під будівлею Ради активісти організували акцію "Стоп реванш".

Відзначимо, що організаторами маршу є об'єднання громадських і органіцаціі, а саме: "Вільні люди", "Українська народна рада Донецької та Луганської областей", "Національний альянс", "Музичний батальйон", "З-14", "УНА-УНСО".

Нагадаємо, сьогодні, 16 січня 2018 року, в порядку денному парламенту заплановано розгляд проекту закону "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях". Його народні депутати будуть розглядати у другому читанні. Раніше президент України Петро Порошенко заявив, з-за блокади Донбасу Україна втратила 1% зростання ВВП.