ua en ru

У Раді сталася бійка

У Раді сталася бійка Фото: Олег Ляшко (РБК-Україна)

Соболєв і Ляшко влаштували бійку на трибуні Ради

У Верховній Раді України сталася бійка між народними депутатами Єгором Соболєвим ("Самопоміч") та Олегом Ляшком ("Радикальна партія Олега Ляшка"), повідомляє ТСН.

Як повідомлялося, Соболєв і Ляшко влаштували бійку на трибуні Ради.

"Причина - не узгоджені позиції щодо теми виступу. Коли Ляшко вийшов виступати, Соболєв попросив його припинити спіч. Проте, лідер радикалів відмовився це зробити і продовжив виступати. На трибуні почалася бійка між представниками фракцій "Самопоміч" і "Радикальна партія", - йдеться в повідомленні.

В парламенте сегодня...жарко.

Опубліковано Borislav Bereza 13 липня 2017 р.

Пізніше Ляшко у своєму Facebook спростував інформацію про бійку.

"Ніякої бійки нашої фракції з колегами з "Самопомочі" не було.
У нас була світоглядна дискусія. Вони вважають, що аудитором НАБУ може бути іноземець, так як у нього є якийсь авторитет. А ми переконані, що керувати Україною можуть виключно українці", - зазначив глава Радикальної партії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ряд депутатів Верховної Ради України блокують трибуну парламенту. Блокуючі вимагають проголосувати законопроект про зняття депутатської недоторканності.

Зазначимо, що парламентарій Світлана Заліщук на своїй сторінці в соцмережі Facebook озвучила повний перелік вимог блокуючих нардепів.

"Частина депутатів від ДемАльянс, об'єднання "Самопоміч", Свобода, Хвиля, Рух нових сил заблокували трибуну з чотирма вимогами: 1. Першим ставити на голосування зняття імунітету і арешт Добкіна. 2. Негайно поставити на голосування закон про Антикорупційний суд. 3. Ставити на голосування законопроект 5487 про спрощену процедуру притягнення до відповідальності. 4. Сьогодні ж зареєструвати зміни до Конституції про скасування депутатської недоторканності", - підкреслила парламентарій.