ua en ru

Раді пропонують приймати рішення більшістю присутніх на засіданні нардепів

Раді пропонують приймати рішення більшістю присутніх на засіданні нардепів Фото: ВР пропонують приймати рішення більшістю присутніх на засіданні нардепів

Законопроект поки що не зареєстрований в ВР

Верховній Раді України пропонують приймати рішення більшістю присутніх на засіданні нардепів. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат України, член комітету з питань правосуддя і правової політики, член фракції "Самопоміч" Руслан Сидорович.

Так, депутати хочуть врегулювати роботу коаліції та опозиції у регламенті парламенту. Ймовірно, що до Регламенту будуть внесені зміни щодо голосування.


Зокрема, пропонується, щоб парламент ухвалював звичайні рішення простою більшістю присутніх на засіданні народних депутатів. Сидорович додав, що поки законопроект не зареєстрований в парламенті.

Підкреслимо, що поки не відомо, чи така норма буде в законопроекті. Депутати будуть проводити консультації з цього питання.

Нагадаємо, раніше голова Ради Андрій Парубій заявив, що ВР може зайнятися реформуванням своєї роботи і Регламенту вже на наступному пленарному тижні.