ua en ru

Раді пропонують призначити місцеві вибори в ряді районів Донбасу на 24 квітня

Раді пропонують призначити місцеві вибори в ряді районів Донбасу на 24 квітня Фото: Раді пропонують призначити місцеві вибори на Донбасі на 24 квітня

Ініціаторами документа виступили нардепи від "Опоблоку"

У Верховній Раді України зареєстрований проект постанови №3780 "Про призначення чергових виборів депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад Донецької і Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів". Відповідний документ розміщений на сайті Ради.

Ініціаторами документа виступили декілька народних депутатів з фракції Опозиційного блоку і представник депутатської групи "Відродження" Ігор Шкіря.

"Призначити чергові вибори депутатів окремих районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 24 квітня 2016 року у 80 населених пунктах Донецької області та 28 населених пунктах Луганської області, в яких вони не були проведені згідно з постановами Центральної виборчої комісії від 29 серпня 2015 року № 207 та № 208", - йдеться в тексті проекту постанови

Нагадаємо, 14 січня президент СШ Барак Обама обговорив з президентом Росії Володимиром Путіним формат виборів на Донбасі.