ua en ru

У Раді вимагають від ГПУ і НАБ розслідувати діяльність 2 прокурорів у Запоріжжі

У Раді вимагають від ГПУ і НАБ розслідувати діяльність 2 прокурорів у Запоріжжі

Низка народних депутатів України підписалися під депутатським запитом до керівників Генеральної прокуратури і Національного антикорупційного бюро з вимогою негайного розслідування діяльності двох прокурорів. Відповідний документ виклав на своїй сторінці в Facebook народний депутат Євген Мураєв.

Згідно з текстом депутатського запиту, жителі Запоріжжя неодноразово зверталися до депутатів з приводу розслідування роботи правоохоронців. Зокрема, за даними в запиті, один з прокурорів - Владислав Куценко, прокурор Генпрокуратури та заступник начальника Департаменту забезпечення діяльності керівництва ГПУ. Другий прокурор, на якого скаржилися запорожці, - Роман Мазурик, керівник Запорізької місцевої прокуратури №2, майно якого в документі оцінюється в мільйони доларів.

У Раді вимагають від ГПУ і НАБ розслідувати діяльність 2 прокурорів у ЗапоріжжіУ Раді вимагають від ГПУ і НАБ розслідувати діяльність 2 прокурорів у ЗапоріжжіУ Раді вимагають від ГПУ і НАБ розслідувати діяльність 2 прокурорів у ЗапоріжжіУ своєму зверненні депутати описують суть скарг мешканців Запоріжжя, серед яких - організація масового встановлення МАФів у Запоріжжі, тиск на місцеві органи влади, вимагання грошових коштів у підприємців з земельних питань, а також "кришування" ринку ритуальних послуг на одному з кладовищ Запоріжжя.

Також у зверненні депутатів йдеться про фінансову підтримку Владислава Куценка з боку "кримінального авторитета".

Нагадаємо, раніше запорізькі ЗМІ писали про "кришування" корупційних схем екс-мера Запоріжжя Олександра Сіна з боку фігурантів депутатського звернення.