ua en ru

У Раді ініціюють заборону в'їзду в Україну журналістам, заезжавшим в ОРДЛО з Росії

У Раді ініціюють заборону в'їзду в Україну журналістам, заезжавшим в ОРДЛО з Росії Фото: Ірина Геращенко

Держприкордонслужба повинна скласти списки тих, хто в'їжджав в країну через неконтрольовані ділянки

Заборона на в'їзд в Україну потрібно застосувати до всіх, хто перетинав територію країни через неконтрольовані ділянки. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради - представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко Facebook.

"Заборона на в'їзд в Україну повинна бути введена і проти тих пропагандистів, незаконно, не з КПВВ, а через неконтрольовані ділянки україно-російського кордону заїжджали на окупований Донбас", - написала Геращенко.

Також Геращенко написала, що Державній прикордонній службі Україні потрібно скласти списки тих, хто незаконно перетинав кордон країни.

"Треба допомогти ДПС скласти ці списки, тому всім, хто відстежив на окупованому Донбасі всіляких російських пропагандистів - прохання інформувати за це наші спецслужби. А ті приймуть правильне рішення, згідно з українськими законами", - написала вона.

Підтримую і поділяю позицію ДПС , також висловлену колегою ( не родичем) Антон Геращенко про заборону на в'в'їзд в Украіну...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 7 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні українські прикордонники не пропустили через кордон і заборонили в'їзд в Україну на 3 роки ще двом російським журналістам, які раніше незаконно відвідували аннексированный Росією український Крим.