ua en ru

Рада завтра може проголосувати за виділення 1 млрд гривень на житло військовим

Рада завтра може проголосувати за виділення 1 млрд гривень на житло військовим Фото: Верховна Рада України (twitter.com/Верховна Рада)

Кошти можуть виділити на будівництво військових містечок

Верховна Рада України завтра, 13 липня 2017 року, може проголосувати за виділення 1 млрд гривень на житло військовим. Про це заявив перший заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко, передає прес-служба БПП.

"Зараз є ідея активізувати діяльність "Державної іпотечної установи" через фінансування державними банками та за участю місцевих бюджетів для фінансування житла для військових", - повідомив Кононенко.

Крім того, він зазначив, що завтра Рада буде голосувати за виділення з бюджету додатково 1 млрд гривень на будівництво військових містечок.

"Ідея наступна - на території військової частини будувати житло, але не у вигляді казарм, а як приміщення нового типу, якісних, сучасних гуртожитків. З таких гуртожитків формувати містечка з відповідною інфраструктурою - магазинами, паркінгами, установами побутових послуг і т. д.", - додав Кононенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві судді продають службове житло після приватизації.