ua en ru

Рада включить до порядку денного законопроекти про медичну реформу відразу після їх внесення, - Парубій

Рада включить до порядку денного законопроекти про медичну реформу відразу після їх внесення, - Парубій Фото: Андрій Парубій

У ВР створили робочу групу для напрацювання законопроектів медреформи

Верховна Рада включить до порядку денного сесії проекти законів, що стосуються медичної реформи, відразу після їх повторного внесення Кабінетом Міністрів України (КМУ). Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради заявив Спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми тільки чекаємо повторного внесення КМУ від цих законів і я думаю, в момент, коли вони будуть внесені, ми відразу їх поставимо до порядку денного, і я думаю, що на цьому тижні ми ще будемо мати можливість їх і включити до порядку денного, і, можливо, навіть розглянути ", - заявив Парубій.

Спікер зазначив, що раніше у Верховній Раді була створена спеціальна робоча група, яка майже завершила роботу з напрацювання проектів законів про медичну реформу спільно з командою в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко закликав Верховну Раду України розглянути законопроект про медичну реформу до кінця цієї сесії.