ua en ru

Рада звільнила Сенниченка з посади голови Фонду держмайна

Рада звільнила Сенниченка з посади голови Фонду держмайна Фото: голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко (privatization.gov.ua)

Верховна рада звільнила Дмитра Сенниченка з посади голови Фонду державного майна України. Раніше він написав заяву про відставку за власним бажанням.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію засідання.

Депутати схвалили відповідний проект постанови. "За" проголосували 318 парламентарів.Рада звільнила Сенниченка з посади голови Фонду держмайна

Що відомо про Сенниченка

18 вересня 2019 року Кабінет міністрів України призначив Дмитра Сенниченка головою Фонду державного майна (ФДМ), звільнивши з цієї посади Віталія Трубарова.

Дмитра Сенниченко розпочав кар’єру економістом в Національному банку України, працював у службі прем'єр-міністра України та радником голови підкомітету Верховної Ради України з питань банківської та фінансової діяльності.

Також керував міжнародними інвестиційно-девелоперськими та консалтинговими компаніями, що спеціалізується на інвестиціях у нерухомість та інфраструктуру.

Крім того, на посаді директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою здійснював корпоратизацію та реформу ПАТ "Укрпошта".