ua en ru

Рада усунула неточності в законі про мораторій на примусове відчуження житла мешканців Донбасу у разі несплати за послуги ЖКГ

Народні депутати переголосували та в цілому законопроект № 4188а "Про мораторій на примусову реалізацію житла, примусове відключення від мереж житлово-комунальних послуг, заборону нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій у разі несвоєчасного здійснення платежів за житлово-комунальні послуги громадянами, які проживають на територіях проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській"

Народні депутати переголосували та в цілому законопроект № 4188а "Про мораторій на примусову реалізацію житла, примусове відключення від мереж житлово-комунальних послуг, заборону нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій у разі несвоєчасного здійснення платежів за житлово-комунальні послуги громадянами, які проживають на територіях проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській". За відповідне рішення проголосували 282 нардепи.

Як зазначив голова Верховної ради України Олександр Турчинов, даний законопроекти був ухвалений з неточностями, тому має бути переголосований.

Нагадаємо, народні депутати підтримали цей закон у другому читанні і в цілому 2 вересня 2014 р. За відповідне рішення проголосували 280 депутатів.