ua en ru

Бюджет-2018: Рада усунула неузгодженості в тексті закону

Бюджет-2018: Рада усунула неузгодженості в тексті закону Фото: ВРУ (president.gov.ua)

Також Рада усунула неузгодженості у тексті прийнятого закону про внесення змін до Податкового кодексу

Верховна Рада України усунула неузгодженості у тексті прийнятого законопроекту про держбюджет-2018. Відповідне рішення підтримали 280 нардепів, повідомляє прес-служба Ради.

"Парламентарії розглянули питання про усунення неузгодженостей у тексті прийнятого Закону України про Державний бюджет України на 2018 рік і про усунення неузгодженостей у тексті прийнятого Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році", - йдеться у повідомленні.

Рішення про усунення неузгодженостей у тексті прийнятого закону про внесення змін до Податкового кодексу підтримали 274 нардепи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада відмовилася скасувати голосування за прийняття Закону України "Про державний бюджет на 2018 рік".

Як пояснив спікер парламенту Андрій Парубій, Міністерство оборони звернулося до ВРУ з проханням внести уточнення до прийнятого бюджету, що стосується соціального захисту військовослужбовців. Згідно з регламентом, парламентарії мають право уточнити прийнятий бюджет окремим голосуванням.