ua en ru

Рада 17 вересня розгляне законопроект про підвищення зарплат і пенсій, - Гройсман

Рада 17 вересня розгляне законопроект про підвищення зарплат і пенсій, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Законопроектами передбачається підвищення зарплат і пенсій на 13-18%

Верховна Рада України у четвер, 17 вересня, розгляне законопроект про підвищення зарплат і пенсій. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

"Завтра стартує новий пленарний тиждень. На порядку денному є дуже багато важливих питань. Однак, головні - це безумовно законопроекти про підвищення соціальних стандартів. Це питання давно назріло і його рішення чекають мільйони наших громадян. Законопроект передбачає підвищення зарплат і пенсій на 13-18 відсотків. Голосування з цих питань призначено на четвер ", - написав він.

Крім цього Гройсман повідомив, що на цьому пленарному тижні Рада планує розглянути ряд законопроектів у рамках антикорупційної реформи; законопроекти, які регулюють відносини в економічній сфері; законопроекти, які сприятимуть впровадженню безвізового режиму, а також ряд кадрових питань.

"Питань, що потребують вирішення дуже багато, тому хотів би звернутися до шановних колег з проханням зосередитися на серйозній роботі і розгляді тих законопроектів, які чекають люди", - написав Гройсман.

Завтра стартує новий пленарний тиждень. На порядку денному маємо дуже багато важливих питань. Проте, найголовніші – це б...

Posted by Volodymyr Groysman on 14 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підвищення соцстандартів з Держбюджету планують виділити 9,9 млрд грн.