ua en ru

Рада сьогодні заслухає Кабмін про використання коштів на фінансування Збройних сил

Верховна Рада України сьогодні, 6 червня 2014 р. , розпочне роботу з години запитань до уряду щодо використання коштів на фінансування Збройних сил України.

Верховна Рада України сьогодні, 6 червня 2014 р. , розпочне роботу з години запитань до уряду щодо використання коштів на фінансування Збройних сил України. Про це йдеться у порядку денному роботи парламенту, який є в розпорядженні РБК-Україна.

Після години запитань до Кабміну та оголошення депутатських запитів, парламентарі планують розглянути наступні законопроекти: № 2336а "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо переведення садових і дачних будинків у жилі будинки та реєстрації у них місця проживання)", № 2203, № 2203-1, № 3356 та № 3356-2 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення єдності судової практики.

Також нардепи можуть розглянути проекти законів № 2522 "Про внесення змін до закону України "Про безоплатну правову допомогу" (щодо права на безоплатну вторинну правову допомогу окремих категорій осіб), № 2578а "Про внесення змін до закону України "Про приватизацію державного майна" щодо захисту прав покупців об'єктів приватизації у разі повернення їх у державну власність" та № 2555а "Про внесення змін до закону України "Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині" щодо діяльності, пов'язаної з трансплантацією кісткового мозку".

Крім того, Рада може розглянути проект постанови про звернення Верховної Ради України до Генеральної асамблеї ООН та Ради Безпеки ООН.