ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про спецконфіскації

Рада сьогодні розгляне законопроект про спецконфіскації Фото: Верховна Рада України

Доповідачем буде міністр юстиції Павло Петренко

Верховна Рада України сьогодні в черговий раз спробує внести до порядку денного законопроект про механізми стягнення необґрунтованих активів на користь держави (спецконфіскації). Про це йдеться у порядку денному на сайті Верховної Ради.

Повна назва законопроекту: "Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо механізму стягнення необґрунтованих активів на користь держави у порядку цивільного судочинства". Доповідачем по ньому виступить міністр юстиції Павло Петренко.

Також сьогодні парламент розгляне проект закону про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України (щодо розгляду справ за участю присяжних), а також проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів (друге читання).

Окрім цього, Рада розгляне проект постанови про внесення зміни до Постанови "Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж міста Горлівка та Бахмутського району Донецької області".

Нагадаємо, Кабмін схвалив угоду з ОАЕ про військово-технічне співробітництво.