ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про Конституційний суд

Рада сьогодні розгляне законопроект про Конституційний суд Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Також розглядатимуться питання енергоефективності, податкової та митної політики

Верховна Рада України сьогодні, 22 червня 2017 року, розгляне проект Закону України №6427-д "Про Конституційний суд України" (повторне перше читання). Про це свідчить порядок денний засідання парламенту.

Так, нардепи розглянуть законопроект про Конституційний суд, доповідатиме голова комітету з питань правової політики та правосуддя Руслан Князевич.

Крім того, розглядатимуться питання податкової та митної політики, зокрема законопроекти про аудиторську діяльність, про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність, щодо державної підтримки кінематографії в Україні, уніфікованої митної квитанції, інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних систем і засобів їх забезпечення.

Також розглядатимуться питання енергоефективності, зокрема законопроекти про енергетичну ефективність будівель, про комерційний облік комунальних послуг, питання щодо покращення інвестиційних можливостей у сфері виробництва електричної енергії з альтернативних джерел.

Також розглядатимуться питання щодо діяльності вищих навчальних закладів на території Донецької та Луганської областей, щодо забезпечення прикордонної безпеки держави, законопроекти про Дисциплінарний статут Національної поліції України, про електронні довірчі послуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у лютому 2017 року Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №5336-1 "Про Конституційний суд України".