ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання спорту та молодіжної політики

Рада сьогодні розгляне питання спорту та молодіжної політики Фото: ВРУ

Також Рада розгляне питання деякі питання захисту прав дітей

Верховна Рада України сьогодні, 12 квітня 2017 року, на пленарному засіданні розгляне питання спорту та молодіжної політики. Відповідна повістка дня опублікована на сайті українського парламенту.

Зокрема, Рада розгляне проекти Законів про внесення змін до ЗУ "ПРО фізичну культуру і спорт" про визнання національних видів спорту, про внесення змін в ст. 90 Бюджетного кодексу України (щодо фінансування сфери фізичної культури і спорту) і про внесення змін до деяких ЗУ (щодо впровадження стандартів Ради Європи для молодіжних центрів і децентралізації роботи з молоддю).

Також сьогодні буде розглянуто проект Закону про ратифікацію Фінансової угоди (Проект "Міський громадський транспорт України") між Україною та Європейським інвестиційним банком.

Крім того, нардепи розглянуть деякі питання захисту прав дітей. Зокрема, проекти Законів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання (друге читання), про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа та про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо забезпечення дотримання житлових прав дитини)

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Верховна Рада України провалила законопроект №5336-1 "Про Конституційний Суд України".