ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання безкоштовного санаторного лікування ветеранів АТО

Рада сьогодні розгляне питання безкоштовного санаторного лікування ветеранів АТО Фото: Верховна Рада України

Також Рада розгляне проект закону про внесення змін до регламенту Верховної Ради

Верховна Рада України розгляне сьогодні питання безкоштовного санаторного лікування ветеранів АТО. Про це зазначається в порядку денному парламенту.

Крім того, депутати розглянуть проект закону про внесення змін до закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо надання притулку бездомним особам); проект постанови про рекомендації парламентських слухань на тему: "Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист".

Також у порядку денному розгляд наступних питань: проект постанови про внесення змін у постанову "Про призначення в 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених"; проект закону про внесення зміни до статті 25 закону України "Про запобігання корупції" (щодо уточнення кола осіб, на яких не поширюється обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності); проект закону про внесення змін до регламенту Верховної Ради

Нагадаємо, ВР підтримала за основу законопроект №2302-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах". За відповідний документ проголосували 256 нардепів.