ua en ru

Рада сьогодні розгляне в другому читанні три євроінтеграційних закону і внесе зміни до Конституції

Верховна рада України (ВР) сьогодні, 19 вересня, на пленарному засіданні планує розглянути в другому читанні три проекти закону , необхідних для подальшої євроінтеграції України. Про це йдеться в порядку денному ВР.

Зокрема депутати розглянуть законопроект № 2105 про внесення змін до Митного тарифу України , № 2399 "Про внесення змін до деяких законів України щодо виконання судових рішень та № 1076 " Про Громадську телебаченні і радіомовлення України " .
Крім того , Рада розгляне проект закону № 0039 "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Україною та Організацією Північноатлантичного договору про участь України в операції" Океанський Щит "№ 3264 " Про схвалення рішення Президента України про направлення миротворчого контингенту для участі України в місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго.
Депутати також мають намір розглянути проект закону № 2049 "Про внесення змін до статті 98 Конституції України (щодо повноважень Рахункової палати ) " .
Планується також , що на завтрашньому засіданні прийме присягу суддя КСУ Олександр Касмінін , якого Президент України Віктор Янукович призначив 17 вересня.
Планує також розглянути законопроект № 2600 " Про реформування друкованих засобів масової інформації" та проект закону № 2476 "Про внесення зміни до статті 6 Закону України " Про Державний бюджет України на 2013 рік " (щодо НАК " Нафтогаз України " ) .
Також депутати планують розглянути законопроект № 3150 "Про внесення змін до Закону України " Про Державний бюджет України на 2013 рік " (щодо збільшення видатків Центральної виборчої комісії ) " .