ua en ru

Рада сьогодні розгляне в повторному першому читанні законопроекти про НКРЭКУ і про освіту

Рада сьогодні розгляне в повторному першому читанні законопроекти про НКРЭКУ і про освіту Фото: спікер Ради Володимир Гройсман

Парламент розгляне низку законопроектів щодо охорони здоров'я

Верховна Рада України на засіданні сьогодні, 12 квітня, розгляне в повторному першому читанні законопроект №2966-д "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг" і №3491-д "Про освіту". Про це йдеться в порядку денному на сайті парламенту.

Сьогодні на засіданні нардепи розглянуть питання включення до порядку денного двох законопроектів про реструктуризацію валютних кредитів (№4004 і 4004-1).


Серед питань національної безпеки і оборони на порядок денний винесено законопроект №3677 "Про особливості здійснення операцій з державним, гарантованим державою боргом та місцевим боргом".

До порядку денного нардепи також можуть включити законопроект №2409а "Про засади державної політики охорони здоров'я".

Крім того, в першому читанні Рада розгляне законопроекти № 2386а-1 "Про внесення змін в деякі законодавчі акти України щодо охорони здоров'я і трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів людини" і №3648 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення можливості взяття довгострокових зобов'язань в рамках державно-приватного партнерства"

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні після відставки Арсенія Яценюка може затвердити Володимира Гройсмана на посаді прем'єр-міністра.