ua en ru

Рада сьогодні розгляне призначення віце-прем'єром Леоніда Козаченка

Верховна Рада на засіданні у вівторок, 1 квітня, розгляне призначення віце-прем'єром Леоніда Козаченко.

Верховна Рада на засіданні у вівторок, 1 квітня, розгляне призначення віце-прем'єром Леоніда Козаченко. Про це йдеться в порядку денному Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Перед цим Рада розгляне проекти постанов про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії Олександр Копиленко та Юрій Донченко і призначення замість них Катерину Березюк та Олега Діденка.

Потім парламентарії перейдуть до розгляду питання призначення членів Ради Національного банку України.

Потім буде т розглянуто постанову про призначення Козаченко на посаду віце-прем'єра. Доповідати буде прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Для включення до порядку денного сесії і ухвалення рішення пропонується проект закону про схвалення рішення Президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2014 р. для участі у багатонаціональних навчаннях.

У другому читанні депутати розглянуть проект закону про внесення змін до закону "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" (щодо техніко-юридичного вдосконалення виборчого процесу).

І в першому читанні проект закону про амністію в 2014 р. ( проект нардепа від "Батьківщини" Андрія Кожем'якіна), а також проект закону про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу щодо адаптації правового статусу засудженого до європейських стандартів (проект Кожем'якіна).

Парламентарі мають розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення матеріально-фінансового забезпечення обороноздатності держави.