ua en ru

Рада сьогодні розгляне зміни до Податкового кодексу для підтримки с/г виробників

Рада сьогодні розгляне зміни до Податкового кодексу для підтримки с/г виробників Фото: засідання Ради

Також нардепи розглянуть норми, що звільняють від сплати земельного податку

Верховна Рада України сьогодні, 2 вересня, у другому читанні розгляне проект закону № 1699 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників. Про це йдеться в порядку денному українського парламенту.

Крім того, нардепи також розглянуть внесення змін до закону "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" (щодо безоплатної передачі окремо визначеного майна), внесення змін у закон "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", відновлення норм, що передбачають звільнення від сплати земельного податку.

Нардепи планують розглянути законопроекти про внесення змін у Податковий кодекс особливостей оподаткування операцій з ввезення на митну територію України і поставки на митну територію України деревообробного обладнання для відродження промислового виробництва, а також повторно розглянути з пропозиціями Президента України про внесення змін до закону "Про організацію оборонного планування" та закон "Про загальну чисельность Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України".

Засідання парламенту відбудеться в 10:00.

Нагадаємо, Кабмін запропонував Раді зміни до КПК необхідні для безвізового режиму з ЄС.