ua en ru

Рада сьогодні розгляне блок економічних законопроектів

Рада сьогодні розгляне блок економічних законопроектів Фото: Верховна Рада (president.gov.ua)

Парламент розгляне законопроекти про ТОВ і ринки капіталу

Верховна Рада України на пленарному засіданні 6 лютого 2018 року розгляне блок економічних законопроектів. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Зокрема, в повторному другому читанні нардепи розглянуть законопроект про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю, а також внесення змін до деяких законів щодо створення та впровадження кредитної реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків.

У першому читанні парламент розгляне внесення змін до Податкового кодексу та деяких законів щодо стимулювання діяльності дрібних фермерських господарств та деконцентрації повноважень у сфері земельних відносин; законопроект про ринки капіталу і регульовані ринки; внесення змін до законів щодо сприяння залученню іноземних інвестицій; зміни до закону про "Про публічні закупівлі".

Крім того, нардепи сьогодні можуть доручити парламентському комітету з питань правової політики та правосуддя підготувати для термінового розгляду законопроекти про Вищий антикорупційний суд.

Нагадаємо, раніше спікер Ради Андрій Парубій заявив, що парламент повинен окремо розглянути новий закон про антикорупційний суд.