ua en ru

Рада сьогодні може припинити повноваження двох нардепів

Рада сьогодні може припинити повноваження двох нардепів Фото: ВР (president.gov.ua)

Нардепи розглянуть відповідні проекти у повторному першому читанні

Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 16 листопада 2017 року, може припинити повноваження двох народних депутатів. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Згідно порядку денному у повторному першому читанні нардепи розглянуть проект постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата України Бабак О. В. (проект з поданням комітету вручено 16 листопада 2017 року).

Крім того, народні депутати розглянуть проект постанови про дострокове припинення повноважень нардепа Костянтинівського В. Л. (проект з поданням Комітету вручено 7 вересня 2017 року).

Нардепи також у другому читанні розглянуть проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів, вручено 15 листопада 2017 року).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітет ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав законопроект про протидію тиску на бізнес.

"Тільки що комітет ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо запобігання тиску правоохоронних органів на бізнес" і рекомендував ВР прийняти його завтра в цілому", - заявив міністр юстиції України Павло Петренко