ua en ru

Рада сьогодні планує розглянути законопроект по змінам до Конституції у частині правосуддя

Рада сьогодні планує розглянути законопроект по змінам до Конституції у частині правосуддя Фото: Верховна Рада

Нардепи планують включити цей законопроект до порядку денного

Верховна Рада України сьогодні, 28 січня 2016 року, планує внести до порядку денного законопроект №3524 про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя). Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також нардепи планують розглянути у першому читанні законопроект №3097 про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення розрахунків в паливно-енергетичному комплексі щодо державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", у повторному першому читанні законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності військово-цивільних адміністрацій.

Крім того, у другому читанні планується розглянути законопроект №3074 про внесення змін до Митного кодексу України щодо створення передумов для нової моделі ринку природного газу та ін.

Також у порядку денному є законопроекти про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів України, про надання згоди на затримання та арешт народного депутата України. Вони не мають номеру та тексту.

Нагадаємо, учора, 27 січня, президент України Петро Порошенко вніс до парламенту оновлений законопроект щодо змін до Конституції в частині правосуддя.