ua en ru

Рада ратифікувала зміни до угоди з Швейцарією про міжнародні автоперевезення

Рада ратифікувала зміни до угоди з Швейцарією про міжнародні автоперевезення Фото: ВРУ

За документ проголосували 232 парламентаря

Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №0137 "Про ратифікацію протоколу між Кабінетом міністрів України та Швейцарською Федеральною Радою про внесення змін та доповнень до угоди між Кабінетом міністрів України та Швейцарською Федеральною Радою про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів від 30 жовтня 2000 р. та протоколу до угоди". За документ проголосували 232 парламентаря, передає кореспондент РБК-Україна.

Прийняття вказаного закону підтвердить згоду України на обов’язковість виконання положень підписаних міжурядових двосторонніх документів та завершення внутрішньодержавної процедури з боку України щодо набрання зазначеним протоколом чинності.

Реалізація акта не передбачає прийняття нових законодавчих актів, а також внесення змін до чинного законодавства України.

Підкреслюється, що реалізація закону не потребуватиме додаткових витрат з державного бюджету України.

Відрядження представників Міністерства інфраструктури України з метою участі у засіданнях Змішаної комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, передбачені статтею 10 угоди, забезпечуватимуться за рахунок коштів загального фонду держбюджету, передбачених для Міністерства інфраструктури України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Угорщина домовилися про збільшення квот на автоперевезення.